Prenumerera

NU Det liberala Nyhetsmagasinet bevakar den svenska politiska debatten
med särskild tyngdpunkt på Liberalerna.

NU Det liberala Nyhetsmagasinet bevakar den svenska politiska debatten med särskild tyngdpunkt på Liberalerna. Vi ger utrymme för en öppen debatt om liberalismen och Liberalerna och bjuder in dig som läsare att delta.
Liberala värden är hotade både i Sverige och i många andra delar av världen och liberal opinionsbildning är därför viktig.

Som prenumerant stödjer du utgivningen av tidningen NU. Som prenumerant på papperstidningen har du även möjlighet att läsa tidningen digitalt. Du kan läsa den på dator, telefon och padda/läsplatta med vår app.

Månadsmagasinet NU utkommer med tolv nummer om året, medan publiceringen av nyheter, krönikor och debattartiklar sker löpande på nätet.

Vi vill gärna ha dig som läsare!

Helårsprenumeration kostar 590 kronor (45 kr/mån med autogiro)
Halvårsprenumeration kostar 360 kronor.
Helårsprenumeration digitalt (tidningen är tillgänglig som pdf) kostar 450 kronor (33 kr/mån med autogiro)
Stödprenumeration kostar 1180 kronor (90 kr/mån med autogiro)

Om du betalar prenumerationen månadsvis via autogiro så blir priset lägre. Vi slipper också en hel del administration och papper.

Om du vill teckna en prenumeration på tidningen, klicka här.

Om du vill teckna en digital prenumeration, klicka här.

Du kan också välja att ge bort tidningen som en gåvoprenumeration. Använd länkarna ovan och välj “annan betalare”.

Prenumerationsärenden

Du kan hantera din prenumeration (göra adressändringar mm) på två olika sätt:

1. Maila kundtjänsten på tidningennu@flowyinfo.se.

2. Ring kundtjänsten på 08-799 63 64.

Läs Tidningen NU på din mobil, läsplatta eller dator

Du kan läsa tidningen NU på din dator, läsplatta/padda eller telefon efter att ha loggat in. Läs mer här.

Utebliven tidning

Kontakta vår kundtjänsten på tidningennu@flowyinfo.se eller ring 08-799 63 64.

Läs NU även om du inte är hemma

Om du läser tidningen digitalt kan du läsa NU oavsett var du är. Men du kan också göra en tillfällig adressändring. Maila tidningennu@flowyinfo.se. Ange namn och permanent adress, din tillfälliga adress samt vilken tid den tillfälliga adressen ska gälla. Du kan också ringa vår kundtjänst på 08-7996364.

NU finns som taltidning

Alla med någon form av läsnedsättning har rätt att läsa sin dagstidning som taltidning. Exempel på läsnedsättningar är dyslexi, synnedsättning och andra funktionsnedsättningar som gör att man kan ha svårt att läsa tryckt text.

Du kan prenumerera på tidningen NU som taltidning. Mejla namn, postadress, mejladess och telefon till tidningennu@flowyinfo.se eller ring kundtjänsten på 08-799 63 64.

Du kan välja att få både papperstidning och taltidning och då är priset samma som för papperstidningen. Om du enbart vill ha taltidningen så det samma kostnad som för den digitala tidningen.

Utlandsprenumeration

Om du bor utomlands kan du läsa tidningen digitalt. Om du bor i Europa kan du även få papperstidningen men vi tar då ut en extra kostnad på 20 kr per nummer för att täcka ökade portokostnader. Kontakta kundtjänsten om du vill ha en sådan prenumeration. Mejla tidningennu@flowyinfo.se eller ring 08-799 63 64.