Region Uppsala söker politisk sekreterare

Vi söker ett stöd åt våra förtroendevalda i regionledningen, i nära samarbete med regionråd Lina Nordquist. Arbetet växlar mellan långsiktiga och dagsaktuella frågor i en tidvis intensiv och krävande arbetssituation. Det kräver stresstålighet, analytisk skärpa och prioriteringsförmåga.

Arbetsuppgifter
– Analysera beslutsunderlag, söka information och ta fram förslag till beslut
– Skriva debattinlägg, brev och pressmeddelanden
– Ansvara för omvärldsbevakning, digital kommunikation och mediekontakt
– Ta del i utformningen av liberala politiska förslag
– Föra dialog med tjänstemän, invånare, förtroendevalda och ideell sektor

Vi söker dig som är analytisk och initiativrik, uttrycker dig väl i skrift och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är nyfiken, vill lära och tar ansvar för att arbetet bli gjort. Vi tror att du tycker om att sätta mål, är uthållig och hanterar problem som utmaningar, inte som hinder. Du är också allmänpolitiskt kunnig, har god kännedom om Liberalerna och vill bidra till ett liberalt Uppsala. Du ser fram mot valrörelsen 2018.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning och har arbetat opinionsbildande eller politiskt. Erfarenhet av arbete i hälso- och sjukvård är meriterande.

Tjänsten är på heltid t.o.m. 2018-10-31. Ansökan och frågor till lina.nordquist@liberalerna.se. Intervjuer sker löpande, tillträde enl. ök.

Enligt lag (1983:565) finns rätt till ledighet från annan anställning för arbete som politisk sekreterare.

Dela med andra
redaktionen
redaktionen