Ledarkrönika: Välkommen till NU:s nya webb!

Du som surfat in på NU:s webbplats kan se att här har det hänt grejer. Vi är stolta över att kunna presentera en mer nyhetsinriktad sajt som ska kunna ge dig de senaste nyheterna, reportagen och intervjuerna från oss. Här kommer även krönikor och debatt publiceras.

Jag hoppas att ni kan hjälpa oss att sprida artiklarna vi lägger upp så att fler kan hitta hit. Det är meningen att sajten nu ska ersätta den veckotidning som många av er fått i brevlådan. Den veckotidningen är numer ett månadsmagasin och årets första nummer kommer i brevlådan under vecka 4.

Med det här nya upplägget kan vi erbjuda er ett magasin att läsa, samtidigt som ni får snabbare och färskare nyheter här på webben. I övrigt ska det vara sig ganska likt. Vi behöver fortfarande tips om vad som händer ute i föreningarna och vill gärna ha bilder och text från era aktiviteter. Vi behöver också debattinlägg, kanske ännu mer än förut. Du som har en artikelidé eller vill skriva en krönika, får precis som förut gärna höra av er. Allt material publiceras löpande här på webben.

I början kommer mycket att vara öppet för alla att läsa, men det är fortfarande viktigt att du prenumererar. Bara prenumeranter får tidningen i brevlådan och visst material här kommer att vara låst så bara prenumeranter kan läsa. Vill du att NU ska fortsätta finnas, så är prenumeration den enda vägen.

Vi tar gärna emot synpunkter på webben, innehållet och funktionaliteten. Just nu är vi i en uppbyggnadsfas och vill göra det så användarvänligt och intressant för alla läsare. Meningen är att NU ska kunna utvecklas och bli ännu bättre och för att kunna bli det behöver vi din hjälp.

Hanna Lager

Dela med andra
redaktionen
redaktionen