NU har fyllt 40 år och det firades med en fest

I september 1983 kom det första numret av NU ut. Tidningen har sedan kommit ut varje torsdag fram till årsskiftet 2023/2024. Det nya medielandskapet har fått oss att tänka om och nu har vi satsat på en mer uppdaterad webbtidning tillsammans med ett månadsmagasin. med andra ord har vi mycket att fira och det gjorde vi med ett mingel den 7:e februari.

Förutom mingel fick gästerna lyssna till ett panelsamtal om hur man som liten tidning gör sig relevant i ett nytt medielandskap. Andreas Ericson, poddredaktör från Svenska Dagbladet, var moderater. I panelen talade Sanna Rayman från Altinget, Staffan Dopping från Kvartal och Daniel Färm från Aktuellt i Politiken.

Minglet var välbesökt och även om partiledaren inte kunde delta i egen hög person, utan bara via en videohälsning, kom partisekreteraren, utbildningsministern, NU:s grundare Lars Leijonborg och flera riksdagsledamöter och lokalpolitiker. Och såklart flera personer utan titlar som bara tycker om NU. Tack alla som kom och gjorde kvällen minnesvärd!

Dela med andra
redaktionen
redaktionen