Liberala träffar i Stockholm

Liberalerna i stadsdelarna Norrmalm och Östermalm i Stockholms stad anordnar under våren i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan fyra medlemsträffar med olika ledande liberala politiker. Rubriken är Möt våra politiker ta med en vän

Varje träff har ett tema som ligger i linje med den inbjudna personens politiska intresseområde och förhoppningen är att locka både medlemmar och andra som kan tänkas vara intresserade av något av de specifika områdena.

Cecilia Rönn, Riksdagsledamot och Liberalernas ekonomiska talesperson är först ut den 25 april och ämnet som kommer att diskuteras är svensk och europeisk ekonomipolitik, utifrån dagens omvärlds- och säkerhetsläge. 

Övriga som deltar är Amelie Tarschys Ingre, regionråd i opposition och gruppledare i region Stockholm för Liberalerna. Under denna träff diskuteras hur sjukvården sköts idag i form av utvecklingspotential och genomförda förbättringar, såväl som hur en liberal sjukvård bör se ut.  

Lina Nordquist, gruppledare för liberalerna i riksdagen och Liberalernas sjukvårdspolitiska talesperson fokuserar i sin träff på hur sjukvården sköts idag i form av utvecklingspotential och genomförda förbättringar, såväl som hur en liberal sjukvård bör se ut utifrån vår säkerhetspolitiska situation. 

Sist ut är Paulina Brandberg jämställdhetsminister och biträdande arbetsmarknadsminister. Under träffen kommer hon att tala om frågor som rör hennes område i regeringen.

Träffarna kommer att äga rum på olika platser runt om i Stockholm.

Christina Glassel

Dela med andra
redaktionen
redaktionen